GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

FAQ

Találkoznak a “testvérek” élőben?

Természetesen. Leginkább a speciálisan szervezett összejöveteleken vagy a rituális munkák során tartjuk a találkozókat.

Hány fokozat van a szabadkőművességben?

A szabadkőművességben három fokozat van. Az első fokozat neve “Student- Tanuló”, a második fokozat “Asszisztens- Segéd”, a harmadik fokozat pedig “Master Mason- Mester”. A szabadkőművesség e három „alapfokán” kívül vannak a harmadiknál ​​magasabb fokozatú rituálok is, amelyek között a legmagasabb és utolsó a 33 fok.

Vallás-e a szabadkőművesség?

Nem, nem az, bár a szabadkőművesek hisznek a “Minden Világok Nagy Építőjében”.

Hogyan lehetek kőműves?

Kérjük, olvassa el tagsági oldalunkat.

Mennyibe kerül szabadkőművesnek lenni?

Attól függően, hogy melyik páholyba veszik fel. A tagságba való belépés összege általában néhány száz dollártól, egyes páholyokban pedig több ezer dollárig is terjedhet. Konkrétan a digitális szabadkőművességbe való felvételért ez az összeg 333 dollár.

Van-e visszatérítés, ha meggondolom magam?

Nem. Mielőtt kifizeti a pénzt, tájékozódjon jól, olvassa el az összes információt ezen a weboldalon, és csak ezután hozza meg a végső döntést a digitális szabadkőművesség tagságához való csatlakozásról. A pénz kifizetése előtt figyelembe vesszük, hogy csak szabad akaratából, bárki meggyőzése és kényszerítése nélkül fizette meg, és ez az Ön végső döntése.

A szabadkőművesek titkos társaságok?

Nem. Nyilvános társaságok “saját titkaikkal”.

Lehetnek-e nők szabadkőművesek?

Igen. Vannak páholyok csak nők számára, valamint vegyes páholyok nőkkel és férfiakkal.

Vannak határidők a tagságra?

Igen. Attól a pillanattól kezdve, hogy ön saját kezdeményezésére megkeresett minket, és mint “kérelmező” felvételt kért a digitális szabadkőművesség tagságába, belső eljárást folytatunk le és eldöntjük hogy felvehetjük-e a tagságba. Mindkét esetben arra az e-mailre kap választ, amelyről felvette velünk a kapcsolatot. Abban az esetben, ha a válaszunk pozitív, az e-mail tartalmazza a következő lépéseket és a végső jelentkezés határidejét.

Mi történik, ha kések, és lejár a végső jelentkezés határideje?

Ha bármilyen okból elmulasztja az e-mailben megadott végső jelentkezési határidőt, a továbbiakban nem lesz jogosult tagságra, és a következő jelentkezését a jövőben sem vesszük figyelembe.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

HOGYAN LESZEL SZABADKŐMŰVES?

A szabadkőművességhez való csatlakozás még soha nem volt gyorsabb vagy egyszerűbb. Egyszerűen töltse ki ezt az űrlapot, és egy meghatalmazott képviselő felveszi Önnel a kapcsolatot, és megadja a szükséges további információkat. Ezenkívül szeretnénk megjegyezni, hogy a digitális szabadkőművesség teljes jogú tagjává válhat anélkül hogy el kellene hagynia „otthona kényelmét”. Az egész folyamat 100%-ban digitálisan is elvégezhető.